Hilmas kommentar var: "Dom smakar som deg". Det är ett gott betyg.

MARTINAS KAKOR, ca 35-40 st
100 g vegetabiliskt margarin
1/2 dl havremjölk
knappt 1/2 dl sirap
1 1/2- 2 dl fruktsocker
2 dl havregryn
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl grahamsmjöl
1 dl havrekli
1 dl kokos
3 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1/3 tsk salt
_____________
1. Smält fettet. Låt svalna. Rör sedan i havremjölk och sirap.
2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
3. Tillsätt vätskan och blanda till smet/deg.
4. Rulla till 35-40 bullar på bakplåtsklädda plåtar. Tryck ut kakorna med en matsked som doppats i vatten.
5. Grädda i 200 graders varm ugn i 8-10 minuter.
6. Låt svalna. Förvara i snygg burk.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar