onsdag 17 oktober 2007

Radion spelar aldrig våran sång

I dag släpper mitt gamla favoritband Kent sitt nya album "Tillbaka till samtiden". Enligt dn verkar det vara en bra skiva.

I går tillkännagavs det vilka låtar som ska vara med i 2008 års melodifestival. Lasse Lindh (min gamla Twister-motspelare) har skrivit låten "Du behöver aldrig mer vara rädd". Det låter som en Lasse Lindh-låt av rang.

På sin hemsida berättar han att det är han som kommer framföra den. Och att låten är en typisk Lasse Lindh-låt med texter som inte rimmar. Dock kan vi fans sluta hoppas att han kommer till Sköna Gröna Grebo nästa år. Han kommer bli för dyr.

Även BWO, Patrik Isaksson och Wille Crafoord kommer vara med. Och som vanligt är Bobby Ljunggren och Ingela "Pling" Forsman med på ett ganska stort hörn. Läs om bidragen här!

I kväll spelar Perishers och A beautiful friend på P3 live session. Jag har blivit inbjuden att delta. Programmet sänds 21.30-23 på P3. Förra gången jag var där var Annika Norlin programledare.

Något som också händer i kväll är Laakso, Those dancing days och Bring me the fucking riot ..man på Debaser. Med åldersgränsen 13. Som uppdukat för pedofiler som gillar indieflickor.
Sedan har förlaget Atlas release-party för boken "Könskrig" på en bar på Söder. Det bjuds på Cava och man ska kunna köpa boken för billig penning. Hmmm, intressant.

Dessutom är det författarsamtal med författaren och litteraturkritikern Jan Arnald (Arne Dahl) på Södersjukhusets bibliotek.

Är det inte ironiskt att allt detta händer samtidigt?

Inga kommentarer: