måndag 5 november 2007

Tårarna

Idag är jag blå, lite ledsen. Enligt Emotional Cities är Stockholmarna gula, lite glada. Trots måndag och november.

Mimmi är på väg hem efter en helg med vin, tårar, skratt, mys, kramar, glädje och ljus. I lördags blev det lunch på café String, klädkollande på Tjallamalla, kaffe, middag, vin och drink, indiepop och Yvonne hemma före Pet Sounds bar (Trasan we miss you!). Igår segade vi hemma innan promenad till Hornstull via Vinterviken och lunch på Copacabana, outletshopping på Street och ljuständning i minneslunden på Skogskyrkogården. På kvällen åt vi soppa och hade nostalgitripp tillsammans med "Vänner".

Mimmi på Söders höjder.


Vi var många som tände ljus för dem vi saknar och älskar på Skogskyrkogården i helgen.

Har haft en helt fantastisk långhelg med Mimmi. Men det var ett rent helvete att lämna henne vid tåget på Stockholms Centralstation.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Reggae-fiket förstår jag, men varför är alla Söder-bor så lyriska över Street? Har varit där några gånger och fattar inte hajpen. Loppmarknad finns väl i varenda byhåla?

Du får gärna förklara för mig, tack.

Mart sa...

Jag gillar inte Street när det är vanlig marknad. Trista grejer och fullt med folk. Däremot är Street café bra. Och Street-restaurangen och baren är kanon! I går var det ju Outletmarknad. Alltså designkläder (nya!!) till bra priser!